Skip to main content

Dagboek week2

Vroeger als ik zorgen had of een slecht nieuwsbericht kreeg wist ik niet hoe snel ik me zelf vol moest stoppen. Het maakte niet eens uit wat het was, alles wat in de buurt was verdween in mijn mond.

Nadat ik mijn leven omgooide, wist ik dat ook dit moest veranderen. En dat lukt me nog steeds gelukkig. Daar is wel discipline voor nodig, plannen wat ik ga eten helpt mij hier heel erg bij. Soms moet ik even alles voor mezelf op een rijtje zetten zodat ik weet waar ik sta, kan bedenken waar ik heen wil. Ik weet dat als ik gezond eet, genoeg water drink maar ook beweeg mijn lichaam meer aan kan.

Ook in mijn hoofd kan ik dan meer aan, dus ook de zorgen weet ik dan beter mee om te gaan. Mijn gezin heeft mij dan meer dan nodig maar dat lukt me niet als ik mezelf een soort van vaatdoek voel.

Volgende week vertel ik je hoe het nu gaat en hoe ik aan mezelf blijf werken tussen alle ziekenhuisbezoeken en werken door.

Tot volgende week! 

Liefs Arjanne

Voedingsschema’s op maat