Skip to main content

De gezichten achter de programma’s

Arjanne & Annegreet

Samen met Annegreet heb ik deze geweldige programma’s ontwikkeld. Annegreet is al jaren mijn personal trainer en heeft mij het laatste zetje in de rug gegeven. Binnen het programma is zij mijn steun en toeverlaat op het gebied van sport en lifestyle coaching.

En wij?

Samen nemen wij jou mee op reis naar een gezondere versie van jezelf. Als geen ander weet ik (Arjanne) door mijn levenslange ervaring hoe moeilijk deze weg kan zijn. Door de kennis en de ervaring van Annegreet zijn wij er voor jou om jouw steuntje in de rug te zijn.

Wij kijken er naar uit jou daarbij te helpen

Het is mij, na alles geprobeerd te hebben, gelukt en daarom gaat het jou ook lukken om een gezonder en fitter leven te gaan leiden! Veel andere mannen en vrouwen gingen jou voor om gezondere versie van zichzelf te worden met onze unieke methode.

Wij zijn trots dat jij deze stap al hebt gezet en samen gaan wij ervoor zorgen, dat jij straks vol trots in de spiegel kan kijken.

Arjanne Hameeteman

‘Ouddurper’ en bezige bij in hart en nieren • Geboren in 1984 • Coach

Annegreet van der Weele

Een echt Zeeuws meisje die voet bij stuk houdt • Geboren in 1991 • Coach

Carolina Kamp

De echte duizendpoot en teamspeler bij ons op kantoor. Houdt van gezelligheid en kletst graag. Altijd in voor nieuwe dingen, denkt met plezier mee en staat graag samen met haar collega’s voor jou klaar voor administratieve zaken of uitleg over de app/programma.

Annieke den Boer

Geboren en getogen in Zonnemaire op het mooie Schouwen-Duiveland. Afgestudeerd Fooddesigner en altijd bezig met voeding door middel van koken, tafelen, uitproberen en recepten schrijven.

Volg ons op social media!

Wil jij op de hoogte blijven van nieuws, tips, leuke weetjes en deel worden van onze community? Volg ons dan op Facebook, Instagram of Linkedin. Elke dag ontvang je verse en gezonde content om jouw dag net een beetje leuker te maken!