'In mijn programma's coach ik jou naar een gezondere versie van jezelf. We doen het echt samen.'

Nieuwe programma's starten op 30 mei, 13, 20 & 27 juni

Herken jij jezelf hierin?
Heb jij al van alles geprobeerd om af te vallen? Ben je al meerdere malen teleurgesteld geweest in jezelf? Heb je al veel te veel geld uitgegeven aan methodes die niet bleken te werken? Voel je je moe en futloos? Weet je niet meer waar je moet beginnen?

Laat mij je dan helpen! We gaan samen aan de slag om een gezondere versie van jezelf te creëren.

Hoe gaan we te werk?
Mijn strijd tegen de kilo’s is een levenslang gevecht, maar ik probeer het wel zo leuk mogelijk te houden. Minder eten, bewuster leven en meer bewegen is samenvattend hoe ik dit heb kunnen bereiken.

In mijn programma’s coach ik jou naar een gezondere versie van jezelf. We doen het écht samen. Door middel van een traject van 3, 6 of 12 maanden gaan we aan de slag met een op maat gemaakt plan. We bieden support en coaching via whatsapp en hebben 1 keer in de maand een bel of video afspraak over jouw voortgang.  Per dag  ontvang je een voedingsschema en wordt er een trainingsplan voor jou opgesteld.

Je voortgang kun je bijhouden in de Arjanne Hameeteman app.  Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze programma’s.

Programma
Onze programma’s bestaan uit Goud, Zilver en Brons. Wanneer je hebt afgerekend starten we met een grondige intake waarbij we jouw hoofddoel bespreken om aan de slag te gaan. Je krijgt meteen toegang tot de app en de community.

Ben jij klaar voor verandering?!

Bekijk mijn programma’s en
ontdek hoe ik je kan helpen.

Mijn programma's

Heb jij al van alles geprobeerd om af te vallen? Ben je al meerdere malen teleurgesteld geweest in jezelf? Laat mij je dan helpen!

Door middel van een traject van 3, 6 of 12 maanden gaan we aan de slag met een op maat gemaakt plan.

In elk programma :

• De Arjanne Hameeteman app
• Een persoonlijk plan op maat
• Support en coaching via whatsapp
• Voedings- & trainingsschema’s persoonlijk afgestemd
• Maandelijkse stappen challenge
• Toegang tot de community
• Maandelijkse zoom meeting

Lees meer over de verschillende programma’s.

Goud

€ 112,95
per maand

12 maanden 1-op-1 coaching

Ik ga voor goud!

Zilver
(Meest gekozen)

€ 129,95
per maand

6 maanden 1-op-1 coaching

Ik ga voor zilver!

Brons

€139,95
per maand

3 maanden 1-op-1 coaching

Ik ga voor brons!

Veelgestelde vragen

Met dit programma slaan we samen de weg in om gezonder en fitter te leven. Ik ga jou daarbij helpen zodat jij  er zelf bewust van bent wat voor jou en jouw lichaam goed is.

Ik ben er zeker van dat gezonde voeding en beweging de sleutel is naar een gezond leven en dat dit zal leiden tot een duurzame leefstijl verandering. We starten met een grondige intake waarbij we jouw hoofddoel bespreken om aan de slag te gaan. Daarna noteren we je gewicht en de omtrek van jouw lichaam. Vanaf dat moment kunnen we gaan beginnen met de coaching en hebben we wekelijks contact.

Na jarenlang zelf te hebben geworsteld met overgewicht en de honderden pogingen om af te vallen, ben ik er van overtuigd dat je met een goede mindset, gezonde voeding en bewegen je doel kan bereiken. Ik ben daarom erg gemotiveerd om anderen te helpen om deze strijd te overwinnen!

Ik weet als geen ander hoe het is om continu de strijd te hebben tegen overtollige kilo’s, het schaamtegevoel en het verdriet wat je daar van hebt. Door mijn coachingsmethode ga ik jou helpen met deze moeilijke strijd. Ik zal klaar staan op momenten wanneer het moeilijk is en motiveer jou om jouw doel te bereiken.

Ik ben een energieke en zorgzame coach, maar ik blijf realistisch. Ik vind het belangrijk om een persoonlijke band te creëren door wekelijks contact te hebben en hierdoor steun te bieden, maar ik kan ook streng zijn als dat nodig is.

Je kunt kiezen tussen 3, 6 of 12 maanden. Om het gewenste resultaat te krijgen adviseren wij 6 of 12 maanden, omdat je dan het meeste resultaat behaalt en het minste risico loopt op een terugval.

Je kunt elk moment starten met het programma.