Skip to main content

Wat kan ik verwachten van het programma?

Met dit programma slaan we samen de weg in om gezonder en fitter te leven. Wij gaan jou daarbij helpen zodat jij er zelf bewust van bent wat voor jou en jouw lichaam goed is.

Wij zijn er zeker van dat gezonde voeding en beweging de sleutel is naar een gezond leven en dat dit zal leiden tot een duurzame leefstijl verandering.

Vaak spreken we onze programma volgers eerst een keer aan de telefoon voor uitleg. Mocht je het fijn vinden kan er eerst een vrijblijvende belafspraak maken voor meer uitleg.

Nadat een programmavolger het programma besteld heeft op de website ontvangt hij of zij de online intake.

Hierin worden veel vragen gesteld, na het invullen kan deze intake mag deze teruggestuurd worden. Wij gaan dan aan de slag met het berekenen van het persoonlijke voedingsprogramma, welk op maat gemaakt wordt.

Voor elke dag staat er in de “Arjanne Hameeteman” app een voedingsplan. De voeding staat altijd tien dagen vooruit gepland zodat hij of zij makkelijk de boodschappen kan plannen.

Bij het dag schema staat bij ontbijt, lunch, avondeten en drie tussendoortjes ingepland. Bij elk eetmoment kan worden gekozen uit verschillende gerechten, het is belangrijk dat hij of zij aan vinkt wat gekozen wordt.

Hierdoor wordt hij of zij bewust van wat er gegeten wordt en krijgen wij het beste inzicht, dit samen zorgt voor het mooiste resultaat.

Voor iedereen apart word er een groeps app aangemaakt waarin Annegreet & ik contact houden. Elke maand is er een voortgang gesprek, dit kan telefonische, via videogesprek, of bij ons op locatie.

Dit gebeurt uiteraard met u in overleg, wat voor u het beste past!

Heeft u een vraag, laat het ons weten!