Skip to main content

Succesverhaal Arjen

Voor sommige programma volgers gaat het niet alleen om gewicht verliezen maar speelt juist gezondheidsproblemen een grotere rol. Zo ook bij Arjen, diabetes speelt voor hem al lange tijd een hele grote rol. Hij voelde zich hierdoor erg moe en zat niet goed in zijn vel. Arjen heeft geleerd om andere keuzes te maken, bewuster […]

Voor sommige programma volgers gaat het niet alleen om gewicht verliezen maar speelt juist gezondheidsproblemen een grotere rol. Zo ook bij Arjen, diabetes speelt voor hem al lange tijd een hele grote rol. Hij voelde zich hierdoor erg moe en zat niet goed in zijn vel. Arjen heeft geleerd om andere keuzes te maken, bewuster te eten en op z’n tijd lekker een keer eten waar je zin in hebt.

Hij viel hierdoor 10 kilo af maar nog belangrijker zijn suikerwaardes zijn veel beter, geen last meer van hypo’s en het allermooiste hij spuit bijna geen insuline meer! Super gedaan Arjen, wij zijn trots op je en hou dit vast want je weet nu dat je jezelf hierdoor veel fitter voelt!