Skip to main content

Paula

In de afgelopen 4 maanden heb ik mijn streefgewicht behaald en ben ik totaal 17 kilo kwijt! Ik koos voor het programma brons van 3 maanden plus de actie van de beurs een maand gratis erbij! Waar ik super blij mee ben! Heb jullie ontmoet op de @terdege_zomerfair in Barneveld, maar vooraf had ik het […]

In de afgelopen 4 maanden heb ik mijn streefgewicht behaald en ben ik totaal 17 kilo kwijt! Ik koos voor het programma brons van 3 maanden plus de actie van de beurs een maand gratis erbij! Waar ik super blij mee ben! Heb jullie ontmoet op de @terdege_zomerfair in Barneveld, maar vooraf had ik het succes verhaal ook van Arjanne gelezen in de gezinsgids, dus was er ook op uit om jullie te ontmoeten daar, want ik dacht dat is super knap dat wil ik ook.

Het is erg goed te doen en totaal geen honger geleden en heerlijke recepten! Heb voorheen van alles geprobeerd. Herbalife, cambrigeshakes, maar elke keer als ik daar mee klaar was dan ging je weer in het oude patroon verder en kwam je weer aan en zat je zo weer op het oude gewicht of kwam je nog extra aan.

Nu heb ik geleerd wat gezond is en wat je mag eten met de overheerlijke recepten en het is ook nog goed te doen met een gezin. Alhoewel ze niet alles lusten in het begin, maar ik maak nu bijvoorbeeld een salade met huttekase inplaats van vette slasaus en dat vinden ze gewoon lekker 😃. Ik heb niet eens op een sportschool gezeten om af te vallen want dat is mijn ding niet echt maar gewoon 3/ 4 keer in de week een uurtje wandelen.

Dus ik raad het iedereen zeker aan als je kilo’s kwijt wil raken.

Hartelijke groeten van Paula Baggerman!

Wil jij net als Paula ook het programma brons( 3maanden) volgen en 1 maand extra cadeau krijgen ?

Meld je aan via de website: