Skip to main content

Linda

Keep the positive vibe!🙏 Hier een stukje over een hele vrolijke en vooral dappere vrouw. Zij laat zien, dat als je gezond en positief door het leven gaat, beter om kan gaan met gebeurtenissen die heel veel met je doen als moeder. Emotie eten is niet nodig, voed jezelf juist in zo’n situatie met gezonde voeding. Want dit is wat ervoor zorgt, dat je sterk blijft💪 . Super veel respect voor jou en wensen jou heel veel sterkte toe✨💗

Keep the positive vibe!🙏

Hier een stukje over een hele vrolijke en vooral dappere vrouw. Zij laat zien, dat als je gezond en positief door het leven gaat, beter om kan gaan met gebeurtenissen die heel veel met je doen als moeder. Emotie eten is niet nodig, voed jezelf juist in zo’n situatie met gezonde voeding. Want dit is wat ervoor zorgt, dat je sterk blijft💪 . Super veel respect voor jou en wensen jou heel veel sterkte toe✨💗

Op 15 juni gestart met de coaching van Arjanne en haar dreamteam. Eerste foto was ik 94,6 kg. Vandaag, op de tweede foto ben ik 72,8. Bijna 22 kilo lichter, fitter, blijer van maat 46 naar 38.

Het half jaar zit erop. Met de support van het team, mijn liefde voor (gezond) koken én de steun van mijn grote lieverd, mijn man Chris heb ik mijn oude’ lijf weer terug. Ik ben sterk en weet hoe ik emo-momenten kan bedwingen. Precies op tijd. Sinds twee weken weten we dat onze zoon van 22 een zeer agressieve vorm van uitgezaaide huidkanker heeft. Gelukkig is hij in de beste handen in het Antoni van Leeuwenhoek Amsterdam waar hij eerste week januari al mag meewerken aan een groots wereldwijd opgezet onderzoek waarbij ook tegelijkertijd de allernieuwste behandeling wordt gestart. Heftige tijden maar ondanks dit nare bericht staan wij als gezin hand in hand om hem bij te staan.

Zo blij dat ik me nu zo goed voel. Dank Arjanne, Annegreet en alle anderen achter de schermen. Ik blijf de app en community gebruiken. Laat ik een voorbeeld zijn voor iedereen die ook een fittere en blijere ik’ wil zijn!