Skip to main content

Karina

Ik ben Karina en ben 50 jaar. De laatste jaren ben ik alleen zwaarder geworden, zelf heb ik geprobeerd om af te vallen maar ik ben uiteindelijk alleen maar zwaarder geworden. Voor elke vakantie viel ik 2 kilo’s af en terug van de vakantie waren er weer 5 kilo aan. Constant kocht ik 1 kledingmaat […]

Ik ben Karina en ben 50 jaar.

De laatste jaren ben ik alleen zwaarder geworden, zelf heb ik geprobeerd om af te vallen maar ik ben uiteindelijk alleen maar zwaarder geworden.

Voor elke vakantie viel ik 2 kilo’s af en terug van de vakantie waren er weer 5 kilo aan. Constant kocht ik 1 kledingmaat kleiner om mijzelf te stimuleren om af te vallen, maar die nieuwe kleding bleef maar in de kast hangen want afvallen lukte maar niet.

Ook bikini’s durfde ik niet meer aan te doen en begon ik badpakken te kopen.

Arjanne ken ik al jaren en toen kwam zij met haar programma en dacht ik “nou even proberen“ en ja hoor het is gelukt. Ik heb een drukke baan en weinig tijd om te sporten, wel probeer ik 1 keer per week te wandelen. Ik begon met 78 kilo’s (ik ben 1,62) dus ik voelde me een vierkante container.

In 6 maanden tijd ben ik van 78 kilo naar 63 kilo gegaan! De badpakken liggen weer in de kast en durf ik nu mijn bikini’s weer te dragen. Om mijn doel te bereiken volg ik nu de voedingsschema’s op maat. Met deze houvast heb ik nooit meer stress “wat ga ik vanavond eten”? Maar ook heb ik minder huidklachten en voelt mijn buik rustiger aan. (Heb een litteken van 2 keizersnedes en een buik correctie)

Ben heel blij met de resultaat, heel erg bedankt aan Arjanne en haar team