Skip to main content

Jacolien

Op 2 december 2020 appte ik Arjanne met de vraag of ik wat informatie kon krijgen over haar programma. Ik ken Arjanne al vele jaren en ook ik heb al wat diëten geprobeerd. Ik wist zeker als Arjanne dit bereikt heeft, weet ik zeker dat dit programma ook bij mij past en gaat lukken. 

Mijn programma Goud zit erop! Wat is er veel gebeurd en veranderd in 2021.
Daarover wil ik jullie iets vertellen. 
Op 2 december 2020 appte ik Arjanne met de vraag of ik wat informatie kon krijgen over haar programma. Ik ken Arjanne al vele jaren en ook ik heb al wat diëten geprobeerd. Ik wist zeker als Arjanne dit bereikt heeft, dat dit programma ook bij mij gaat passen en het mij gaat lukken. 
Arjanne belde me meteen en tijdens ons gesprek kwamen er meer emoties in mij los dan ik verwacht had. Moe, hoofdpijn, overgewicht, van alles kwam ter sprake. Je leefstijl aanpassen zou de oplossing zijn!
Ik heb gekozen voor het Goud-programma. Zilver had zeker een optie kunnen zijn, maar Goud zou voor mij een beter houvast zijn nu ik het roer wil omgooien. En inderdaad na een half jaar had ik mijn doel al bereikt! Had ik spijt dat ik niet voor Zilver ben gegaan? Nee, absoluut niet! Ik vond het juist fijn dat ik op elk gewenst moment kon blijven appen met een vraag, toch weer even kon checken wat een product qua koolhydraten of suikers ook alweer bevatte, of als ik keuzestress had met een gerecht enz enz. Een back-up voor mezelf dus vooral. Workouts met Annegreet hoorden hier ook bij. Zij stelde de workouts voor mij samen op basis van wat bij mij paste. Als ik dan in de avond op de bank zat kwam die herinnering weer op mijn mobiel, je weet vast wel wat ik bedoel, dat gewichtje daar linksboven in mijn scherm. Dat gaf mij weer de moed om te gaan! Nu 1 jaar verder, mag ik zeggen dat ik 21,3 kg ben afgevallen en totaal 34 cm kwijt ben. Ik heb veel meer energie, ben veel minder moe en ik draag 2 à 3 maten kleiner. Ik ben heel trots op mezelf! Iets wat ik niet zomaar zeg.
Mijn hoofdpijn is helaas niet weg, ik vrees dat dit in de genen zit. Maar wat een verschil heb ik ervaren! Het is geen dieet, maar het is je leefstijl aanpassen en dat is me gelukt! 
In het jaar 2021 is veel gebeurd, mooie maar ook verdrietige gebeurtenissen. Dankzij gezonde voeding en beweging heeft het mij op de been gehouden.

Lieve Arjanne en Annegreet zonder jullie support zou het mij niet gelukt zijn! 
Ik koos voor Goud en jullie zijn voor mij goud!
Bedankt!