Skip to main content

Helen

In mei dit jaar ben ik begonnen met het programma van Arjanne. Al veel geprobeerd om af te vallen maar vaak voor een korte periode. Veel diëten kon ik niet volhouden ook omdat is niet alles lust. Het was daarom tijd voor een andere levensstijl ipv een dieet. Met de recepten in de app van […]

In mei dit jaar ben ik begonnen met het programma van Arjanne. Al veel geprobeerd om af te vallen maar vaak voor een korte periode. Veel diëten kon ik niet volhouden ook omdat is niet alles lust. Het was daarom tijd voor een andere levensstijl ipv een dieet.

Met de recepten in de app van Arjanne is er voldoende keus, ook als je niet alles lust. De recepten in combinatie met het wandelen gaf al snel resultaat. Door de appjes en de weegmomenten was opgeven ook geen optie. Door wat stressmomenten en het drukke leven was het echt niet altijd makkelijk. Maar door de steun van Arjanne en Annegreet toch volgehouden.

Nu een half jaar verder is er toch 15 kilo af. Dit gewicht ga ik proberen deze winter vast te houden en dan begin van de zomer er weer tegenaan. Door het programma van Arjanne weet ik nu hoe het moet en dat het kan.

Arjanne en Annegreet heel erg bedankt voor de steun en de begeleiding. Een andere levensstijl is mogelijk, voor iedereen 💪🏻😊