Skip to main content

Dagboek 19

Van de nood een deugd maken, daar houden we van! Vorige week was ik voor mijn wekelijkse bezoek in de kliniek in Amsterdam. En dat viel precies in de voorjaarsvakantie, dus maakten we er gelijk een leuke dag van. Terwijl ik onder handen werden genomen ging de jeugd naar de legowinkel om daar weer een mooi kunstwerk te scoren.

Na de behandeling ben ik altijd een beetje dizzy in m’n hoofd, dus gingen we regelrecht naar Dignita. Een heel gezellig restaurantje waar je heerlijk kunt genieten van een lekker bakje koffie of een lekker gerechtje. Laatst was ik hier met een vriendin die Amsterdam woont, zij weet zoveel leuke plekjes. We hebben toen genoten van een heel gezellig bordje met yoghurt. Een beetje saai maar ook vandaag was dat mijn leuks, al dat verse fruit hmmm wat een feestje! 

Heerlijk even door Amsterdam struinen met mijn gezin, dat is echt genieten! Uiteraard mochten de 9 straatjes niet ontbreken, we maakten foto’s op de vele bruggetjes en maakten weer veel stapjes.

Genieten zit in de kleine dingen, in December had ik niet kunnen denken dat dit allemaal weer mogelijk zou zijn. Soms lijkt een dagje weg, alsof je dagen achter elkaar weg bent. Is dat een teken dat je eraan toe bent, of juist dat je niet veel nodig hebt..wat maakt het ook uit?!

Wij genieten nog even na van deze dag!

Liefs,

Arjanne