Skip to main content

Dagboek week 6

Vandaag is de herfst voor mijn gevoel pas echt voelbaar, vergeleken met de afgelopen weken toen de zon zich nog veel liet zien.

Vandaag begint mijn dag met het coachen van onze programma volgers, iets wat ik heel graag doe. Iedereen die bij ons een programma volgt krijgt aan het begin van de week een berichtje en aan het einde van de week. Altijd benieuwd hoe het met iedereen gaat, nee niet alleen die kilo’s maar vooral de het verhaal achter elke persoon, dat vind ik echt interessant. Hoe iemand denkt, hoe iemand naar zichzelf kijkt en nog belangrijker hoe wij iemand kunnen helpen om te veranderen. Tja, soms kan ik nog niet bevatten hoe dat ooit allemaal bij mezelf begonnen is, het lijkt net of ik het als een soort roes beleefd heb maar toen was dat zover ik me kan herinneren wel heel anders. 

Mijn eigen patroon veranderen was echt heel lastig en nog zo vaak hoor ik tegen me zeggen, “heb jij ook levenslang”, nee zo zie ik dat echt niet het is juist mijn houvast geworden. Ook in deze periode van het leven die me soms eerlijk gezegd heel zwaar valt. Hieraan terugdenkend, besef ik dat ik afgelopen weken heel sterk ben gebleven dat heeft ervoor gezorgd dat ik stevig in mijn schoenen stond! 

Ik leg mijn pen neer, want het is tijd om te gaan, twee lieve vriendinnen wachten op me voor een gezellige lunch m’n maag begint ervan te knorren dus ik spring op de fiets! 

Tot volgende week!

Liefs,

Arjanne