Skip to main content

Dagboek week 12

Soms loopt het even anders dan gepland.

Afgelopen weken zat ik ondanks alles in een fijne flow. Als moeder waren het lastige weken, want Brian werd 18 jaar en daar ben ik heel dankbaar voor maar het doet me ook veel verdriet dat hij moet leven met zijn beperkingen. Ik zie zijn strijd en dat te moeten aanzien doet pijn in mijn hart. We praten veel met elkaar wat we allemaal fijn vinden en voor mij voelt dat erg kostbaar. Ik besefte weer hoe belangrijk mijn gezonde eetpatroon is en het bewegen. De ene dag wandel ik heel veel en de andere doe ik mijn workouts.

Heel gek misschien maar ook al ben ik aan het strand geboren ik kwam er bijna nooit maar sinds kort heb ik de rust van het strand ontdekt en ben ik er met grote regelmaat te vinden. De rust van het strand en het horen van de zee werkt helend en geeft energie. En onze Luck geniet er met volle teugen van.

Na vandaag ben ik even niet op het strand te vinden helaas, want vorige week trapte ik iets in mijn voet, ik dacht ohh gaat wel over. Leuk gedacht maar helaas liep dat even anders, gistermiddag uiteindelijk geopereerd en nu even aan huis gekluisterd en met krukken om me heen.

Dus even geen strand, maar zo snel het kan ben ik zeker weer op het strand te vinden!

Liefs,
Arjanne