Skip to main content

Dagboek week 11

Na een lange dag werken en een bezoekje aan de salon waar ik heen ga voor mijn oedeem plof ik neer op de bank. Even bijkomen en veel water drinken, want na deze behandeling is drinken echt heel belangrijk. De afvalstoffen moeten eruit en als ik vergeet te drinken loop ik dagen met hoofdpijn en een drukkend gevoel in mijn hoofd. Gelukkig gaat het steeds beter, de vooruitgang is steeds meer zichtbaar.

Zo raar, maar ik merk het aan heel mijn lichaam. Ik ben mezelf door het vochtprobleem echt even kwijt geweest, nu pas begrijp ik hoe radeloos mensen met oedeem kunnen zijn. Ze voelen zich onbegrepen en er wordt al snel naar je gekeken en mensen hebben al snel een mening over je. Vooral als het erg zichtbaar is, dan denken veel mensen ohh die zal wel heel veel of heel ongezond eten. Dat hoeft zeker niet het geval te zijn, het is een probleem welk vaak lastig te behandelen is. Het afgelopen jaar heb ik er veel tijd aan besteed, met de hoop dat het beter zou worden en gelukkig is dat nu het geval.

Ik weet dat de zorgen en de stress in mijn leven het herstel moeilijker maken maar te gelijk weet ik ook dat de zorgen zullen blijven. Soms moet je iets de tijd geven, als je van jezelf weet dat je er hard aan werkt komt het uiteindelijk echt goed! In elk opzicht, bepaal je koers, stel jezelf een doel, neem de tijd die nodig is en het belangrijkste hou vol!!

Ik schenk nog snel een glas water in voor mezelf 😉