Skip to main content

Dagboek 21

Terwijl ik door mijn dagboek blader, realiseer ik me dat het alweer een paar weken geleden is dat ik iets geschreven heb.Niet dat er niets gebeurd is, want een rustige (lees saaie) dag komt eigenlijk niet voor.

Soms denk ik weleens was het maar eens saai, dan was er tijd om even bij te tanken en te helen.Vandaag schijnt de zon heerlijk, hopelijk blijft het heel de week mooi met het paasweekend voor de deur! De toeristen weten Ouddorp alweer goed te vinden. De witte nummerborden zijn weer in grote getallen aanwezig en in de viswinkel hebben we weer dagen dat we alleen maar Duits spreken.

Vroeger was het een vast gegeven, voor Pasen begonnen we al met het eten van paasbrood. Je kent het wel met zo’n dikke klodder spijs in het midden. Oh ja en niet te vergeten met een laag roomboter erop. Brr m’n maagzuur komt spontaan omhoog als ik eraan denk.

Of wat denk je van alle paaseitjes, verkrijgbaar in alle maten en met weet ik veel hoeveel verschillende vullingen. Zoals jullie wel weten vraag ik altijd aan programma volgers alles in te vullen wat ze eten.

Zo was er wat jaren geleden een vrouw die helemaal in paniek was, want oh help ze had een heel zakje paaseitjes opgegeten.

Ik zei, “waar staat het dan, want je hebt het niet toegevoegd in je app”, dat durfde ze niet..uiteindelijk ingevuld en tja ze schrok zich kapot natuurlijk. Als ik rond Pasen een keer een chocolade eitje neem, denk ik altijd nog aan dit verhaal.

Maak er een mooi Paasweekend van enne werk geen zakje paaseitjes naar binnen 😉

Liefs,

Arjanne