Skip to main content

Bianca

Skikleding stress!!! En toen kwam begin 2022 het moment dat ik mijn mooie paarse ski jas maar weer eens moest gaan passen ivm de naderende skivakantie. Ergens in mijn achterhoofd wist ik wel dat ik hem niet zou passen (dat had de weegschaal natuurlijk al lang aangegeven), maar stiekem hoop je het toch.  En ja […]

Skikleding stress!!!

En toen kwam begin 2022 het moment dat ik mijn mooie paarse ski jas maar weer eens moest gaan passen ivm de naderende skivakantie. Ergens in mijn achterhoofd wist ik wel dat ik hem niet zou passen (dat had de weegschaal natuurlijk al lang aangegeven), maar stiekem hoop je het toch. 

En ja hoor, die leuke paarse jas paste niet meer. Wat nu??? Het was nog coronatijd en de winkels “in Nederland” waren dicht. Maar niet in Antwerpen bedacht ik me. Dus op naar Antwerpen. Had al wat voorwerk gedaan en in die ene winkel hadden ze een groene, veel te duren ski jas hangen. En wat een feest hij paste en stond me ook nog wel goed!!! Normaal gesproken word ik blij van een nieuwe jas, maar in dit geval had ik liever die leuke paarse aangehad.

Nu 1 jaar later en 10 kilo lichter was het gisteren weer tijd om mijn ski jas(sen) te gaan passen. Weer stress, want pas ik die groene jas nog wel? Het is wel mijn nieuwe ski jas!! En nee, ik pas hem niet meer, hij is veel te groot en zit niet mooi. Natuurlijk ben ik super blij en hoop ik dat ik die groene jas nooit meer aan hoeft te doen. Maar de hamvraag is, pas ik die geweldige paarse jas weer? En ja die pas ik. En hij staat me geweldig.

Dus als jullie een dame met een lach van oor tot oor en een leuke paarse ski jas aan, al skiënd voorbij zien komen zwaai dan even. Want dat ben ik. Trots op wat ik heb bereikt. En we gaan zeker nog even door.