Skip to main content

Begin dit jaar ging bij mij de knop om. Ik had echt hulp nodig om af te vallen.

Begin dit jaar ging bij mij de knop om. Ik had echt hulp nodig om af te vallen. Zelf heb ik het een aantal jaren wel geprobeerd maar helaas de kilo’s kwamen er zo weer bij. Met behulp van Arjanne & Annegreet ben ik nu in 3 maanden ruim 10 kilo afgevallen. Hier ben ik […]

Begin dit jaar ging bij mij de knop om. Ik had echt hulp nodig om af te vallen. Zelf heb ik het een aantal jaren wel geprobeerd maar helaas de kilo’s kwamen er zo weer bij. Met behulp van Arjanne & Annegreet ben ik nu in 3 maanden ruim 10 kilo afgevallen. Hier ben ik zo ontzettend blij mee. Het was heel goed te doen en goed te combineren met een gezin. Ik ben veel bewuster geworden met eten, drinken en bewegen. Het wekelijks contact was ook heel fijn. Ik kan het echt iedereen aanraden!

Bedankt dames voor jullie adviezen en begeleiding!❤️