Ik voel me heerlijk en heb mijn gezondere versie van mijzelf gevonden! Twijfel jij? Niet doen, neem gewoon die stap.

 

Teun Both, 67 jaar

Ik had al jaren overgewicht, was een alleseter. Kortom, zou niet weten wat ik niet lust. Vorig jaar oktober ging de weegschaal naar 105 kg, net in de tijd, dat ik weer een APK-tje moest hebben bij de doktersassistente. Ik had eigenlijk nergens last van, wel gauw moe, maar ja.

De doktersassistente liet me wel schrikken. “Meneertje uw bloedsuiker is veel te hoog, 9.2”. ‘U kunt kiezen: aan de tabletten of naar de diëtiste en af proberen te vallen’.

De diëtiste, zag ik niet zo zitten, was daar al meer geweest. Je krijgt daar een dik boek mee, waarin staat wat wel en wat niet goed voor je is en dan moet je het voor de rest zelf maar proberen. Dat had ik al zoveel keren geprobeerd, ik kwam niet verder dan -5 kg.

Ik dacht, ga zelf weer wel wat proberen, dat lukte aardig, eerste week -2kg. Op facebook had ik al eens gezien dat Arjanne ook met iets bezig was. Ik kende haar al jaren, maar had haar al jaren niet meer gezien. Toen ik haar na een hele tijd weer zag, moest ik een

paar keer goed kijken, want ik herkende Arjanne bijna niet meer, ze was zoveel afgevallen. Ik dacht: dit wil ik ook.

Ik heb wel 10 keer klaar gestaan om me aan te melden, maar durfde de stap niet maken, want ik had zoveel vragen en ja maar ‘s. Ik mag nooit bak ham meer en geen oliebol en geen roomboterstaaf. Kerst kwam in zicht, met al die verleidingen. Ik dacht, ga het toch doen. Drukte op de knop en ja wel ik kon niet meer terug. Toch ‘Leuk, Teun dat jij ook meegaat doen” Ik zeg: “Ik begin pas na de jaarwisseling hoor.” “Prima” zegt ze: ‘Ik zal je inschrijven en je alvast wat doorsturen en dan kun je dat alvast ‘even’ doornemen. Ik ’s avonds mijn mail geopend en ging lezen. Nou, ik moet eerlijk bekennen, ik dacht, dat kan ik nooit. Heb er een hele nacht van wakker gelegen.

Toen kreeg ik op 1 januari haar app binnen met haar programma. Ik moet zeggen dat het best even wennen was, van ouderwetse maaltijden van aardappelen, vlees en groente en daarna nog een lekker bord pap, naar allerlei recepten waar ik anders mijn neus voor op zou halen. Tegelijkertijd proberen om meerdere dagen in de week te wandelen. Steeds iets verder. Ik kan het zelf nog bijna niet geloven, dat ik nu zelf 15 km per dag kan lopen.

En nu, eerlijk gezegd het is mij allemaal meegevallen. Ik ben nu zover, dat ik echt niet meer anders wil en bijna niet meer denk aan het ‘verkeerde’ en ongezonde eten.

Mijn suiker is terug naar 6.1. De doktersassistentie kon haar ogen niet geloven, toen ze me zag. Daar ben ik heel blij en dankbaar voor. Ik raad iedereen aan, met overgewicht, om Arjanne’s programma te volgen. Je kunt zeggen het kost aardig wat, maar dan zeg ik. Wat is jouw gezondheid waard voor jou? Totaal ben ik nu in 4 maanden 20kg kwijt en mijn omtrek -23 cm. Ik heb 2 x 3 maanden Brons programma gedaan ben nu onder mijn streefgewicht van 85 kg. Ik stop nu met het programma, heb mijn mooie doel bereikt en blijf verder abonnement op de app houden. Via de app, stel ik mijn menu zelf samen en houd ik controle op mijzelf. Ik voel me heerlijk en heb mijn gezondere versie van mijzelf gevonden! Twijfel jij? Niet doen, neem gewoon die stap.

Better together🤎

Nicolien,

2 jaar en 3 maanden oud.. Dit is het plekje waar ze als liefste is en waar ik haar het liefste heb. Heel dichtbij haar mama!
Vandaag maakte we zo een wandeling van ruim 10.000 stappen. Wat begon met een heerlijk zonnetje in onze snoet eindige met heel wat regen op onze bol. Hollandser kon niet zullen we maar zeggen. De afgelopen 4 maanden begon ik aan een reis, een andere levensstijl, andere gewoonten. Inmiddels 20 kilo lichter en zoveel meer energie.
Niet voor te stellen dat, dat wat ik vandaag aan 13kg mee droeg op mijn buik en zelfs nog wat meer altijd aanwezig was. We zijn er nog niet maar dit is alvast een mijlpaal. Zoveel liefde en dank aan @arjannehameeteman en haar team voor de meest fantastische begeleiding en support.

Ben jij klaar voor verandering?!

Bekijk mijn programma’s en
ontdek hoe ik je kan helpen.

Mijn programma's

Heb jij al van alles geprobeerd om af te vallen? Ben je al meerdere malen teleurgesteld geweest in jezelf? Laat mij je dan helpen!

Door middel van een traject van 3, 6 of 12 maanden gaan we aan de slag met een op maat gemaakt plan.

In elk programma :

• De Arjanne Hameeteman app
• Een persoonlijk plan op maat
• Support en coaching via whatsapp
• Voedings- & trainingsschema’s persoonlijk afgestemd
• Maandelijkse stappen challenge
• Toegang tot de community
• Maandelijkse zoom meeting

Lees meer over de verschillende programma’s.

Goud

€ 112,95
per maand

12 maanden 1-op-1 coaching

Ik ga voor goud!

Zilver
(Meest gekozen)

€ 129,95
per maand

6 maanden 1-op-1 coaching

Ik ga voor zilver!

Brons

€139,95
per maand

3 maanden 1-op-1 coaching

Ik ga voor brons!